VERKEERSREGELAARS

Eagle Verkeersregelaars

Met Eagle Verkeersregelaars leveren wij u Evenementenverkeersregelaars, Beroepsverkeersregelaars, Parkeerbegeleiding of Valet Parking.

 

Het begeleiden van vracht- of werkverkeer, of ondersteunen bij het aanbrengen van nieuwe wegmarkering of vervanging van straatverlichting. Eagle Verkeersregelaars staat voor u klaar voor elke voorkomende klus.

Eagle Volledig Bevoegde Verkeersregelaars

Eagle Verkeersregelaars beschikt uitsluitend over verkeersregelaars die de cursus Bevoegd Verkeersregelaar met goed gevolg hebben afgelegd en eventueel in het bezit zijn van het persoonscertificaat BRL 9101, GPI, VCA, EHBO en AED diploma.

Tevens hebben deze de cursus veiligheid langs het spoor en veiligheid langs de metrobaan gevolgd. Ook beschikken wij over verkeersregelaars die een aanvullende opleiding hebben genoten als beveiligingsbeambte.

Onze verkeersregelaars kunnen worden ingezet voor het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management en wegwerkzaamheden. Deze diensten verzorgen wij op ad-hoc basis maar ook op contract en projectbasis voor langere periodes..

Calamiteiten

Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten, zorgen onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars voor een goede verkeersafwikkeling, hierdoor ontlasten zei u en kunt u zich volledig toeleggen op uw hoofdtaak.

Onze verkeersregelaars creëren een soepele doorstroming van het verkeer, verwijzen eventueel het verkeer naar een alternatieve route en voorkomen door hun aanwezigheid mogelijke ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

Betrouwbaarheid

Met meer dan 15 jaar ervaring is Eagle Verkeersregelaars een betrokken en ervaren bedrijf. Wij weten welke expertise en ervaring er nodig is bij uw project om uw verkeersituatie in goede banen te leiden. Wij denken graag met u mee om de planning en inzet naar uw wens in te vullen.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met beroepsmatige verkeersregelaars. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteitsstandaarden voor u garanderen.

Volledige ontzorging

Onze verkeersregelaars zorgen ervoor dat uw wensen naar behoren worden ingevuld. Elk project is uniek en vereist onze volledige focus. Daarom bieden wij maatwerkdiensten samengesteld op uw behoefte. Zo wel klant als medewerker worden optimaal gefaciliteerd om de verkeersveiligheid te creëren waarin we ons allemaal veilig voelen.

Flexibiliteit

Als geen ander snappen wij dat flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan de wisselende omstandigheden van belang is. Onze organisatie is zo opgebouwd dat we snel kunnen inspelen op uw vraag en behoefte. Wij snappen als geen ander dat flexibiliteit de standaard is.

Eagle Verkeersregelaars 

Uw totaalleverancier voor verkeersregelaars, evenementenverkeersregelaars en parkeerregelaars. 24/7 inzetbaar, altijd gecertificeerd, BHV & EHBO mogelijk