Verkeersregelaars

Eagle Volledig Bevoegde Verkeersregelaars

Met Eagle Event & Traffic Support leveren wij u Verkeersregelaars, Evenementenverkeersregelaars, Beroepsverkeersregelaars, Parkeerbegeleiding of Valet Parking.

Eagle Verkeersregelaars beschikt uitsluitend over verkeersregelaars die de cursus Bevoegd Verkeersregelaar met goed gevolg hebben afgelegd en eventueel in het bezit zijn van het persoonscertificaat BRL 9101, GPI, VCA, EHBO en AED diploma. Tevens hebben deze de cursus veiligheid langs het spoor en veiligheid langs de metrobaan gevolgd. Ook beschikken wij over verkeersregelaars die een aanvullende opleiding hebben genoten als beveiligingsbeambte.

Onze verkeersregelaars kunnen worden ingezet voor het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management en wegwerkzaamheden. Deze diensten verzorgen wij op ad-hoc basis maar ook op contract en projectbasis voor langere periodes.

Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten, zorgen onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars voor een goede verkeersafwikkeling, hierdoor ontlasten zei u en kunt u zich volledig toeleggen op uw hoofdtaak.

Onze verkeersregelaars creëren een soepele doorstroming van het verkeer, verwijzen eventueel het verkeer naar een alternatieve route en voorkomen door hun aanwezigheid mogelijke ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

Eagle_verkeersregelaars_1