Social Return on Investment

Social Return On Investment

 

Eagle verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar verkeersregelaars in haar werkgebied.

SROI

Social Return of Social Return on Investment (SROI) heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt als onderdeel bij aanbestedingen verplicht gesteld.

De centrale overheid heeft met ingang van 1 juli 2011 bij inkopen en aanbestedingen ‘social return’ als contractvoorwaarde opgenomen. Deze maatregel houdt in dat bij aanbestedingen boven contract staat dat er bij de uitvoering van de opdracht ook mensen moeten worden ingezet met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. 

 Wij kunnen u hierbij helpen. Wanneer u verkeersregelaars wilt inhuren die gekwalificeerd zijn om aan deze verplichting te voldoen, hoeft u dat maar bij ons aan te geven. Wij zorgen direct voor een gezonde mix van ervaren en gediplomeerd personeel én gekwalificeerde verkeersregelaars voor de bijdrage aan uw SROI doelstelling.

Eagle Verkeersregelaars 

Uw totaalleverancier voor verkeersregelaars, evenementenverkeersregelaars en parkeerregelaars. 24/7 inzetbaar, altijd gecertificeerd, BHV & EHBO mogelijk

Interesse in onze aanpak? 

Meer informatie nodig?

Vul dan snel het contactformulier in, en wij nemen dan direct contact met u op.