TIJDELIJKE VERKEERSMAATREGELEN

Al meer dan 25 jaar ervaring, direct inzetbaar bij calamiteiten, projecten en evenementen!

Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Eagle Verkeersregelaars verzorgt ook 24-uurs calamiteitendienst.

 

Telefoonnummer calamiteitendienst: 0648455516

 

De medewerkers van Eagle Verkeersregelaars zijn in het bezit van de BRL 9101 en mogen tijdelijke verkeersmaatregelen treffen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met de planning, organisatie en uitvoering het plaatsen van borden en bewegwijzering tijdens groot- en kleinschalige werkzaamheden aan de weg. Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen bij het plaatsen van verkeersmaatregelen. Of het nu gaat om infrastructurele werken, calamiteiten of een totaalafsluiting. Wij helpen u bij het creëren van een veilige situatie.

De BRL 9101 certificering: heeft tot doel het bieden van heldere en handhaafbare toetsingscriteria met betrekking tot het uitvoeringsproces voor de toepassing van tijdelijke verkeersmaatregelen, teneinde optimale veiligheid bij wegwerkzaamheden te bereiken voor weggebruikers, werknemers verkeersvoorzieningen en wegwerkers. Het geeft de wegbeheerder het vertrouwen dat tijdelijke verkeersvoorzieningen op een correcte wijze en met behulp van de juiste middelen worden toegepast door specifiek opgeleid personeel.

Eagle Verkeersregelaars 

Uw totaalleverancier voor verkeersregelaars, evenementenverkeersregelaars en parkeerregelaars. 24/7 inzetbaar, altijd gecertificeerd, BHV & EHBO mogelijk

Of bel ons calamiteitennummer: 0648455516

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 60549963/ BTW-nr: NL8539.57.496.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen