Tijdelijke Verkeersmaatregelen

De medewerkers van Eagle Verkeersregelaars zijn in het bezit van de BRL 9101 en mogen tijdelijke verkeersmaatregelen treffen.

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met de planning, organisatie en uitvoering het plaatsen van borden en bewegwijzering tijdens groot- en kleinschalige werkzaamheden aan de weg. Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen bij het plaatsen van verkeersmaatregelen. Of het nu gaat om infrastructurele werken, calamiteiten of een totaalafsluiting. Wij helpen u bij het creëren van een veilige situatie.

De BRL 9101 heeft tot doel het bieden van heldere en handhaafbare toetsingscriteria met betrekking tot het uitvoeringsproces voor de toepassing van tijdelijke verkeersmaatregelen, teneinde optimale veiligheid bij wegwerkzaamheden te bereiken voor weggebruikers, werknemers verkeersvoorzieningen en wegwerkers. Het geeft de wegbeheerder het vertrouwen dat tijdelijke verkeersvoorzieningen op een correcte wijze en met behulp van de juiste middelen worden toegepast door specifiek opgeleid personeel.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.
offerte-aanvraag