EVENEMENTEN VERKEERSREGELAARS

Eagle levert een totaal concept voor uw evenement. Wij kunnen u niet alleen van verkeersregelaars voorzien maar ook van bekwame beveiligers via Eagle Security B.V.

“Wij worden regelmatig ingezet bij evenementen door het hele land, als zowel verkeersregelaar, evenementenregelaar maar ook voor uw beveiliging.”

Met een steeds uitgebreidere portfolio, behoren wij tot een belangrijke speler op de markt van verkeersregelaars en evenementenregelaars maar ook evenementen beveiliging. Hierbij mag u denken aan evenementen met bijzonder veel bezoekers, festivals, carnavalsoptochten, voetbal, ridderspelen en nog veel meer……….

De werkzaamheden van onze evenementenregelaars zijn onder andere: het begeleiden van de verkeersstromen en bezoekersstromen naar en op het terrein. Het ondersteunen van de bezoekers tijdens het parkeren en bovenal gastheer zijn voor de bezoekers tijdens hun aankomst, aanwezigheid en vertrek.

 

Ontzorgen

Bij diverse evenementen en situaties zijn verkeersregelaars wenselijk. Een inzet van verkeersregelaars is wenselijk wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

De evenementenverkeersregelaars van Eagle verrichten dan eenvoudige verkeersregelende taken ter ontlasting van de evenementenorganisatie en politie. Met Eagle Event & Traffic Support leveren wij u Verkeersregelaars, Evenementenverkeersregelaars, Beroepsverkeersregelaars, Parkeerbegeleiding of Valet Parking.

Door een combinatie van volledig bevoegde verkeersregelaars en evenementenverkeersregelaars is het voor Eagle Verkeersregelaars mogelijk om voor schappelijke prijzen een evenement compleet van verkeersregelaars te voorzien. Indien u ook voor uw Evenementenbeveiliging gebruikt maakt van onze service, heeft u een Totaal Security Concept in huis.

Eagle Verkeersregelaars

Uw totaalleverancier voor verkeersregelaars, evenementenverkeersregelaars en parkeerregelaars. 24/7 inzetbaar, altijd gecertificeerd, BHV & EHBO mogelijk

Meer informatie nodig? Vul dan snel het contactformulier in, en wij nemen dan direct contact met u op.