Calamiteitendienst

 

Al meer dan 25 jaar ervaring, direct inzetbaar bij calamiteiten, projecten en evenementen!

Bouw en Infra | Eagle Verkeersregelaars

Calamiteitendienst Verkeersregelaars

Eagle Verkeersregelaars biedt tevens een 24/7 calamiteitendienst aan voor Ad Hoc verkeersregeling in noodsituaties.

We leveren een volledig scala aan diensten.

Neem contact op via telefoonnummer 0648455516.

Directe Bijstand van Onze Verkeersregelaars!

In bepaalde situaties kan het voorkomen dat u snel verkeersregelaars nodig heeft vanwege onverwachte gebeurtenissen. Onvoorspelbare calamiteiten zoals wateroverlast, omgewaaide bomen, storm, verkeersopstoppingen en milieu-incidenten kunnen altijd optreden.

Gelukkig staat het deskundige team van de Calamiteitendienst van Eagle Verkeersregelaars direct voor u klaar. Onze professionals kunnen op korte termijn ter plaatse zijn, ongeacht het tijdstip. U kunt te allen tijde een spoedoproep bij ons indienen en wij zullen snel reageren om u van dienst te zijn.

De kosten zijn van tevoren helder en transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt vertrouwen op de betrouwbare dienstverlening van Eagle Verkeersregelaars.

Of het nu gaat om een druk kruispunt met defecte verkeerslichten of om een ongeval. Onze verkeersregelaars zijn ervaren en opgeleid voor alle voorkomende incidenten”

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?...*

12 + 11 =

Eagle Verkeersregelaars

Uw totaalleverancier voor Bouw & Infra verkeersregelaars, evenementenverkeersregelaars en parkeerregelaars. 24/7 inzetbaar, altijd gecertificeerd, BHV & EHBO mogelijk

Bouw en infra

Eagle Verkeersregelaars verzorgt door middel van het one stop shopping model een diversiteit aan verkeersveiligheidsdiensten voor de klant.

LEARN MORE

EVENEMENTEN VERKEERSREGELAARS

Eagle levert een totaal concept voor uw evenement. Wij kunnen u niet alleen van verkeersregelaars voorzien maar ook van bekwame beveiligers via Eagle Security B.V.

LEARN MORE

CALAMITEITENDIENST

Onze Calamiteitendienst verzekerd u van een deskundig team dat snel op locatie aanwezig is. U kunt ten alle tijden een spoedoproep bij ons plaatsen

LEARN MORE