ONZE DIENSTEN

Alle verkeersregelaarsdiensten onder één dak

Eagle Verkeersregelaars verzorgt door middel van het one stop shopping model een diversiteit aan verkeersveiligheidsdiensten voor de klant.

 

Dit doen wij onder andere in de Bouw en Infra, Evenementenbranche en parkeerbeheer bij beursgebouwen, winkels en/of (zorg)instellingen.

 

Wij weten heel goed dat we niet álles zelf kunnen. Daarom werken we daar waar nodig, nauw samen met enkele betrouwbare, lokale partners bij u in de regio

Eagle levert landelijke dekking

We kennen onze regio’s van binnen en buiten en zijn er sterk mee verbonden. Daardoor voelen we ons ook verantwoordelijk voor de leefbaarheid in ons werkgebied. We houden ons rayons daarom bewust klein, waardoor we razendsnel op onveilige situaties of op uw specifieke wensen kunnen inspelen.

Of het nu gaat om een grootschalig infraproject of een kleinschalig bouwproject, wij bieden de maatwerk oplossing die u zoekt!

De werkzaamheden van onze verkeersregelaars vinden hoofdzakelijk plaats in de wegenbouwsector en bij (bouw en infra) projecten.  Hierbij kunt u denken aan een totaalafsluiting, het verkeer op een veilige manier langs werkzaamheden loodsen of het totaal overnemen van kruisingen.

De kerntaak van onze verkeersregelaars is om de verkeersdoorstroming zo soepel en adequaat mogelijk te laten verlopen, waarbij de veiligheid van de wegwerkers, weggebruikers en omstanders zo goed mogelijk wordt gewaarborgd. Een gedegen opleiding van onze verkeersregelaars is hierdoor uiterst belangrijk. Wij dragen zorg voor de best mogelijke opleiding van onze verkeersregelaars. De opleiding stopt niet bij het certificaat landelijke verkeersregelaar. Wij zorgen voor extra trainingen op het gebied van omgangsvormen en verdere vakbekwaamheid van onze mensen!

Eagle academie

Uw opleidingen voor AED, BHV, VCA en bedrijfshulpverlening.

Eagle heeft haar eigen opleidingscentrum.

Vanuit een regelmatig terugkerende vraag en de jaarlijkse herhalings-verplichting voor onze medewerkers bieden wij u eveneens het gemak om diverse jaarlijkse opleiding bij Eagle te volgen.

Al onze opleidingen worden op maat gemaakt waarbij gekeken wordt naar specifieke risico’s die bij u van toepassing kunnen zijn. 

Onze opleidingen, docenten en centra staan onder toezicht van certificerende instanties, waaronder NIBHV, NIFV, NRR, NODE  en het Oranje Kruis.

Afhankelijk van het soort opleiding, worden competenties, kennis en vaardigheden getoetst of geëxamineerd, door onafhankelijke instanties.

Betaalbare Verkeersregelaarsdiensten!

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat de verkeersregelaarsdiensten van Eagle ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van onze verkeersregelaarsdiensten zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

 

LATEN WE OOK SAMENWERKEN.

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van Eagle Verkeersregelaars, is de volgende stap om uw dienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Eagle Verkeersregelaars 

Uw totaalleverancier voor verkeersregelaars, evenementenverkeersregelaars en parkeerregelaars. 24/7 inzetbaar, altijd gecertificeerd, BHV & EHBO mogelijk.

Meer willen weten wat wij voor u kunnen doen?

Maak dan gebruik van onderstaande knop en vraag vandaag nog uw informatie op.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 60549963 / BTW-nr: NL8539.57.496.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen