OPLEIDING BEDRIJFSHULPVERLENER

Opleiding BHV

Eagle Verkeersregelaars verzorgt voor diverse opdrachtgevers de opleiding bedrijfshulpverlener.

 

Als u personeel in dienst heeft, bent u verplicht om bedrijfshulpverleners (BHV’ers) in dienst te hebben. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Goed opgeleide BHV’ers kunnen tijdens een ongeval zelfs het verschil maken tussen leven en dood.

Eagle Verkeersregelaars biedt BHV cursussen op drie niveau’s aan:

 

Basis BHV

U leert op verantwoorde wijze een beginnende brand te bestrijden, levensreddende handelingen toe te passen, te reanimeren (met AED) en hoe om te gaan met een ontruiming/evacuatie.

Een VCA cursus is bedoeld voor werknemers die bij de uitvoering werk betrokken zijn met verhoogd risico voor ongevallen en lichamelijk letsel. Eagle Verkeersregelaars biedt deze cursus landelijk aan. Daarbij werken wij uitsluitend met ervaren instructeurs. Hierdoor behalen wij hoge slagingspercentages.

Herhaling BHV

Uw kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV opfrissen in een praktijkgerichte en interactieve cursus.

Opleiding VCA – Vol

Een VCA – VOL opleiding, kort voor VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden, is bedoeld voor leidinggevenden die bij de uitvoering werk betrokken zijn met verhoogd risico voor ongevallen en lichamelijk letsel. Eagle Verkeersregelaars biedt deze cursus landelijk aan. Daarbij werken wij uitsluitend met ervaren instructeurs. Hierdoor behalen wij hoge slagingspercentages.

Ploegleider BHV

Heeft u meerdere BHV-ers in dienst? Het advies is dan om één of meerdere ploegleiders op te leiden. De Ploegleider BHV geeft leiding aan het BHV-team binnen uw organisatie.

Deskundige en betrokken medewerkers

Onze evenementenbeveiligers / concertbeveiligers hebben, ruime ervaring in het beveiligen van evenementen.

Op plaatsen waar veel mensen samenkomen worden er vaak specifieke veiligheidsmaatregelen opgelegd.

De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. Daarom praten we met u over het programma, het profiel van de bezoekers, de locatie en andere zaken. Op basis daarvan stellen we vast hoeveel mensen nodig zijn, om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement in voldoende mate te garanderen.

Wilt u zelf ook de zekerheid ervaren van onze evenementenbeveiliging?

Interesse in onze opleidingen?

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Heerlen

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen