SITEMAP EAGLE SECURITY

Sitemap Eagle Security

Zuid-Limburg

 

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

 

 

De mobiele surveillance is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

Mobiele Surveillancedienst

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen!

Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Hoe werkt mobiele surveillance?
Uw alarminstallatie maakt melding van een ongewone situatie. Een van de centralisten van de Alarmcentrale schakelt direct de mobiele surveillant in om het alarm persoonlijk te verifiëren. De surveillant controleert zowel de binnen- als buitenkant van uw pand. Uiteraard neemt de surveillant wanneer dit nodig is, contact op met hulpverleners of de politie.

Al uw alarmmeldingen komen bij de surveillanten terecht. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week actief en altijd snel ter plaatse.

Mobiele Surveillance

De taken van mobiele surveillance zijn erg variërend.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

De mobiel surveillant voert bijvoorbeeld collectieve beveiliging uit. Ook kan het zijn dat de surveillant ingezet wordt bij het openen en sluiten van objecten of een surveillanceronde verricht.

Alarmopvolging is één van de primaire taken van de mobiele surveillant.

Keyholding of te wel sleutelbeheer is tevens een onderdeel van de functie van mobiele surveillance. De beveiliger heeft korte lijnen met de alarmcentrale. Daardoor kan hij snel overgaan tot actie na alarm meldingen.

Betaalbare Mobiele Surveillance

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat mobiele surveillance ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een mobiele Surveillant zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

 

Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van mobiele surveillance door Eagle Security, is de volgende stap om uw mobiele surveillancedienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Interesse in onze aanpak?

Meer informatie nodig over onze mobiele surveillance?

Vul dan snel het contactformulier in, en wij nemen dan direct contact met u op.

Adres

Bekkerweg 1
6411 EG Heerlen

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

 

Onze certificeringen