MANAGEMENT SYSTEEM

Management systeem

Eagle Security gebruikt een compleet ‘groen’ en gebruiksvriendelijk management systeem.

 

Wij maken het mogelijk om via ons online klantenportaal alle verrichte werkzaamheden terug te vinden.

 

‘Groen”en gebruiksvriendelijk.

Met behulp van ons digitale managementsysteem SEQURIX minimaliseren wij het gebruik van papier. Binnen onze onderneming zijn alarmbriefjes, objectrapportages, facturen e.d. vervangen voor e-mails. Dit is bijna uniek in een authentieke branche. Ook hierin is Eagle Security groen. Op dit vlak hebben we onze doelen bereikt, maar blijven we ontwikkelen.

Door het gebruik van SEQURIX zorgen wij voor regionale duurzaamheid. Binnen SEQURIX kunnen wij in samenwerking met regionale partners landelijke dekking realiseren. Hierdoor zijn we beter toegerust om klanten lokaal en daarbuiten te beveiligen en blijven we een aantrekkelijke beveiligingspartner in de regionale markt.

  De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de elektronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangssystemen. Eagle Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met een software producent die affiniteit heeft met de beveiligingsbranche. Daar is het prachtig management systeem SEQURIX uit voortgekomen waarbij middels een internet portal alle betrokken partijen profijt hebben.

  De beveiligers kunnen via die portal alle werkinstructies inkijken, wijzigingen en aantekeningen doornemen en opgeven en hun rapportage opmaken. Deze rapportages zijn door de opdrachtgever vanaf iedere wifi locatie in te zien, real time! Daardoor heeft de opdrachtgever dus een goed beeld van de actuele veiligheidsituatie en hoeft dus niet te wachten tot dat de dienst voorbij is.

  Interesse in onze aanpak?

  Toch meer willen weten wat Eagle Security beveiliging en bewaking voor u kan doen?

  Maak dan gebruik van onderstaande knop en vraag vandaag nog uw informatie op.

  Adres

  Bekkerweg 1
  6411 EG Heerlen

  KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

  Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
  Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
  Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

   

  Telefoonnummer

  Tel. +31(0)85 273 3244

  Onze certificeringen