Verkeersregelaars Venlo

Bent u op zoek naar een verkeersregelaar, evenementen-verkeersregelaar, parkeertoezicht of verkeersregelaar met motor in en rondom Venlo?
Dan is een verkeersregelaar reserveren bij Eagle Verkeersregelaars een goede oplossing. Onze verkeersregelaars in Venlo zijn uiterst bekwaam en representatief en volledig opgeleid.
Daarnaast beschikken ze over goede sociale vaardigheden en zijn ze betrouwbaar en professioneel.

 

Mogelijkheden verkeersregelaars Venlo

Eagle Verkeersregelaars beschikt uitsluitend over verkeersregelaars die de cursus Bevoegd Verkeersregelaar met goed gevolg hebben afgelegd en eventueel in het bezit zijn van het VCA, EHBO en AED diploma. Tevens hebben deze de cursus veiligheid langs het spoor en veiligheid langs de metrobaan gevolgd.

Ook beschikt Eagle Verkeersregelaars over verkeersregelaars die een aanvullende opleiding hebben genoten als beveiligingsbeambte.
 

Inzet verkeersregelaars

verkeersregelaarsEen Eagle Verkeersregelaar kan worden ingezet voor het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management en wegwerkzaamheden. Deze diensten verzorgen wij op ad-hoc basis maar ook op contract en projectbasis voor langere periodes.

Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten, zorgen onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars voor een goede verkeersafwikkeling, hierdoor ontlasten zei u en kunt u zich volledig toeleggen op uw hoofdtaak.

Onze verkeersregelaars creëren een soepele doorstroming van het verkeer, verwijzen eventueel het verkeer naar een alternatieve route en voorkomen door hun aanwezigheid mogelijke ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

Wilt u weten wat Eagle Verkeersregelaars voor u kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.