Bij diverse evenementen en situaties zijn verkeersregelaars wenselijk. Een inzet van verkeersregelaars is wenselijk wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.
De evenementenverkeersregelaars van Eagle verrichten dan eenvoudige verkeersregelende taken ter ontlasting van de evenementenorganisatie en politie. Met Eagle Event & Traffic Support leveren wij u Verkeersregelaars, Evenementenverkeersregelaars, Beroepsverkeersregelaars, Parkeerbegeleiding of Valet Parking.

Door een combinatie van volledig bevoegde verkeersregelaars en evenementenverkeersregelaars is het voor Eagle Verkeersregelaars mogelijk om voor schappelijke prijzen een evenement compleet van verkeersregelaars te voorzien. Indien u ook voor uw Evenementenbeveiliging gebruikt maakt van onze service, heeft u een Totaal Security Concept in huis.

evenementen
Met behulp van Portofoons, en onze MCP Unit (Mobiele Centrale Post) zijn deze per project Self Supporting.
Met de nieuwste techniek op het gebied van preventie en beveiliging voor mens en materieel, object en project, evenement en overheid: de MCPunit!
MCPunit staat voor Mobiele Centrale Post unit en wordt ingezet bij situaties met een mogelijk onveilig, risicovol en of misdadig, terroristisch karakter.

Toegevoegde waarde MCPunit:
– Snel en preventief reageren op incidenten door centrale aansturing en gebruik van de modernste apparatuur.
– Direct resultaat door het snel onderscheiden en beoordelen van situaties en personen.
– Juridisch bewijs door beeldopnamen met watermerk.
– Toename productiviteit van het beveiligingspersoneel door aansturing vanuit de cockpit van de MCPunit.
– Flexibele en mobiele inzetbaarheid.
– Gediplomeerde beveiligingsmedewerkers c.q. centralisten voor de aansturing van de cockpit.
– 24 uur per dag observatie, indien gewenst.

De professioneel opgeleide Eagle verkeersregelaars en evenementenverkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersafwikkeling, zodat u zich volledig kunt toeleggen op uw hoofdtaak. Dit geldt ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten!

Eagle Verkeersregelaars creëren zo een soepele doorstroom van het verkeer op en rond uw evenement, project of calamiteit.