Verkeers Incident Management voor het stedelijke en regionaal wegennet!
Een van de verkeersmanagement maatregelen die kan bijdragen aan het oplossen van het dagelijkse fileprobleem is Incident Management. Hiermee worden alle maatregelen bedoeld waarmee de weg voor het verkeer wordt vrijgemaakt nadat een ongeluk of incident heeft plaatsgevonden. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar verkeersveiligheid, de belangen van de mogelijke slachtoffers en het beheersen van de schade en verkeerssituatie.

Eagle verkeersregelaars is er op gericht om hoofdwegen zo snel mogelijk na het optreden van een incident vrij te maken voor de ongehinderde doorgang van het verkeer. Eagle verkeersregelaars bezit de mogelijkheid om gemeente en politie te ondersteunen bij hun inspanningen op het gebied van Incident Management.

Standaard zijn onze I.M. Voertuigen voertuigen voorzien van de benodigdheden die gesteld worden aan het protocol “Richtlijn eerste Veiligheidsmaatregelen bij Incidenten”. zo kunnen wij in geval van uitgevallen VRI-Systemen snel reageren en een situatie stabiliseren. Door gebruik te maken van ons netwerk van verkeersregelaars, lukt het “Eagle Verkeersregelaars” om in ad-hoc situaties snel ter plaatste te zijn.

Het primaire doel van ‘Incident Management’ is om het verkeer na een incident zo snel mogelijk te laten doorstromen. Ook wordt zo bijgedragen aan de veiligheid van de direct betrokkenen, van de hulpverleners en van het overige verkeer.

Bij welke incidenten en ongelukken kunnen onze verkeersregelaars worden ingezet?
– Branden (weg vrij houden voor brandweer)
– Gesprongen waterleidingen
– Uitgevallen stoplichten
– Uitgevallen spoorwegen
– Elektrische storingen
– Afsluiten van wegen bij ongelukken

Het is natuurlijk niet bekend wanneer een dergelijke situatie zich voordoet, wij zullen altijd ons best doen om u een goede verkeersregelaar te leveren, ook als uw aanvraag last-minute binnenkomt!

offerte-aanvraag

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit experts als het gaat om beveiliging

Raymond Linssen

Algemeen Directeur / CEO

Natascha Tobi

Personeelszaken

Ria Schoutse

Afdeling Planning

Peter Kraminer

In Memoriam 1969 - 2018

Bescherm & Beveilig
+31(0)85 273 3244

Services

  • +31(0)85 273 3244
  • info@eagle-verkeersregelaars.nl
  • KvK: 60549963 / BTW-nr: NL853957496B01
  • Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND 4277
  • Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
  • Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

Onze certificeringen