Adhoc verkeersregelaars / verkeersregeling

Met Eagle Verkeersregelaars Event & Traffic Support leveren wij u Verkeersregelaars, Evenementenverkeersregelaars, Beroepsverkeersregelaars, Parkeerbegeleiding of Valet Parking. Er kunnen situaties ontstaan waarin verkeersregeling ter stond noodzakelijk is. Wij leveren ad-hoc beveiliging en adhoc verkeersregelaars voor bedrijf en particulier.
Wij werken uitsluitend met Beroepsmatig Verkeersregelaars d.w.z. dat al onze Verkeersregelaars in het bezit zijn van een Aanstellingscertificaat “Beroepsmatig Verkeersregelaar” met een aanstelling van de Minister van Verkeer & Waterstaat onder toezicht van het Korps Landelijke Politiediensten.

Eagle_Bevoegd_Verkeersregelaar
Eagle Verkeersregelaars & Beveiligingsbedrijf Eagle Security staan dag en nacht paraat om uw eigendommen te bewaken of het verkeer in veilige banen te geleiden. Soms heeft u meteen adhoc bewaking of adhoc beveiliging nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval bij calamiteiten zoals brand, diefstal, ramkraak, een niet werkende alarminstallatie en verkeersregelinstallaties (VRI’s), of uitval van uw eigen beveiliger(s).

Ad-Hoc Inzet:
De tariefstelling gaat in op moment van doorgave. IM / AD-hoc opdrachten zijn opdrachten waarvan de tijd tussen bestelling en aanvang dienst minder bedraagt dan 8 uur.

Eagle Verkeersregelaars en Beveiligingsbedrijf Eagle Security zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Al onze Verkeersregelaars en beveiligers zijn volledig bevoegd en mogen landelijk optreden.
U kunt ten alle tijden een spoedoproep (Tel. 06 4845 5516) bij ons plaatsen waar dan ook in Nederland.

Wij bieden ook nazorg na een calamiteit binnen uw bedrijf voor de eerste noodafdichting en toezicht na: calamiteiten zoals brand, diefstal, ramkraak.